Χαιρετισμος

Χαιρετισμός Προέδρων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΕΕΜ & ΕΕΧΧ έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 26ο Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής & της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 3 ως 5 Δεκεμβρίου 2020.

Σε μία εποχή, που τόσο η ελληνική κοινωνία όσο και τα συστήματα υγείας δοκιμάζονται από την παγκόσμια πανδημία, οι επιστημονικές κοινότητες των δύο εταιρειών μας συνεχίζουν την προσπάθεια για την προώθηση του επιστημονικού έργου μέσω του ετησίου κοινού συνεδρίου.

Η παρουσία διακεκριμένων Ελλήνων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ξένων ομιλητών με αναγνωρισμένο κύρος, αλλά και η συμμετοχή νεότερων συνάδελφων με επιστημονικό και ερευνητικό ενδιαφέρον στους τομείς του συνεδρίου μας, αποτελούν τα εχέγγυα για το υψηλό επίπεδο του επιστημονικού μας προγράμματος. Στο κοινό μας συνέδριο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι όμορες Εταιρείες της Κύπρου, της Ρουμανίας, της Τουρκίας και του Ισραήλ, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ενός συνεδρίου υψηλών διεθνών προδιαγραφών.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και ελεύθερες ανακοινώσεις, ενότητες αντιπαραθέσεων, μεγάλο αριθμό διαλέξεων με αντικείμενο τις σύγχρονες τεχνικές και κλινικές εφαρμογές, καθώς και τις εξελίξεις της έρευνας στα πεδία της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου. Επιπρόσθετα, θα περιλαμβάνει συνεδρίες φυσικοθεραπευτών με θέματα τη διαχείριση των οιδημάτων και τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης κακώσεων του χεριού και συνεδρίες νοσηλευτών με εισηγήσεις για την περιεγχειρητική φροντίδα των ασθενών.

Ελπίζουμε ότι το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα, η προσπάθεια της Οργανωτικής επιτροπής για ένα παραγωγικό και ταυτόχρονα απολαυστικό κοινωνικό πρόγραμμα, καθώς και οι φιλόξενοι και άρτιοι χώροι του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου NIKOPOLIS, θα προσφέρουν σε όλους μία αξέχαστη διαμονή στη Θεσσαλονίκη.

 

Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο Πρόεδρος της ΕΕΕΜ

 

 

 

Δημήτρης Διονυσίου
Πλαστικός Χειρουργός
Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Π.Θ.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΧΧ

 

 

 

Νίκος Ζαγοραίος
Ορθοπαιδικός Χειρουργός