Μηνυμα Προεδρου

Μήνυμα Προεδρου ΕΕΧΧ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (ΕΕΕΜ) & Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου (ΕΕΧΧ) σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο των Εταιρειών μας.

Κοινός σκοπός των δυο Εταιρειών αποτελεί η ανάπτυξη και προαγωγή των αντικειμένων της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών των Εταιρειών, η προώθηση της επικοινωνίας ανάμεσα στους Έλληνες και ξένους Μικροχειρουργούς και Χειρουργούς Χεριού, καθώς και η συνολική προαγωγή του έργου μας με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στους  Έλληνες ασθενείς.

Οι δραστηριότητες των μελών των δύο εταιρειών ξεπερνούν τα όρια της Ελληνικής Επικράτειας και αναπτύσσουν πολύπλευρη δραστηριότητα σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Μεγάλος αριθμός έμπειρων Ελλήνων Μικροχειρουργών και Χειρουργών Χεριού, αλλά και νεώτερων συναδέλφων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα αντικείμενα αυτά, λαμβάνουν μέρος στα κορυφαία Ευρωπαϊκά και παγκόσμια επιστημονικά συνέδρια με ιδιαίτερες διακρίσεις.

Στα πλαίσια της συμβολής των Εταιρειών μας στην εκπαίδευση, σε κάθε προσπάθεια οργάνωσης σεμιναρίων, συνεδρίων, εκπαιδευτικών μαθημάτων από Πανεπιστημιακές κλινικές, Κλινικές του ΕΣΥ ή ιδιωτικά θεραπευτήρια, όπου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμπίπτει με το αντικείμενο δράσης των Εταιρειών μας, είμαστε αρωγοί θέτοντας υπό την αιγίδα μας και προβάλλοντας  τη δράση. Με γνώμονα τη συνεχή προσφορά των Εταιρειών στην εκπαίδευση και μετεκπαίδεση νεώτερων συναδέλφων, προκηρύσσονται τα τελευταία χρόνια υποτροφίες με χρηματικά έπαθλα, που ευγενικά προσέφεραν έγκριτες εταιρείες.

Τέλος, έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός και προετοιμασία του 26ουΚοινού Συνεδρίου των Εταιρειών μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 - 5 Δεκεμβρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Nikopolis. Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες και ανακοινώσεις, που θα καλύψουν τις νέες εξελίξεις στην έρευνα, τις σύγχρονες τεχνικές και εφαρμογές σε όλους τους τομείς της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Χειρουργικής του Χεριού και του Άνω Άκρου, ενώ η παρουσία διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων ομιλητών πιστεύουμε ότι θα εξασφαλίσει το υψηλό επίπεδο του Συνεδρίου.

Με τη βεβαιότητα ότι η κοινή προσπάθεια και η ενεργός συμμετοχή όλων στις δραστηριότητες των Εταιρειών θα συμβάλλει στην επίτευξη των κοινών μας στόχων, σας απευθύνουμε θερμότατους χαιρετισμούς και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας.

Με τιμή,

Ευτέρπη ΔΕΜΙΡΗ

Δημητριος ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Πρόεδρος

της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής

Ιωάννης ΚΩΣΤΑΣ-ΑΓΝΑΝΤΗΣ

Νικολαος ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ

Πρόεδρος

της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου